Snowstorm+ Dümmen Orange - Rosa Plaza

De Snowstorm+ de witte roos die uitblinkt in kwaliteit, dankzij de succesvolle samenwerking met Dümmen Orange.

Oktober 2024,

Afgelopen september, op een prachtige nazomerse dag, hebben we samen met Dümmen Orange en Freshco Flowers de kopers van de Snowstorm+ in het zonnetje gezet. We trakteerden het personeel op een heerlijk ijsje, en als kers op de taart kreeg iedereen een prachtige Snowstorm+ mee naar huis. ‘Wat ga je ermee doen?’ werd er gegrapt. ‘Wat denk je zelf? Aan mijn vrouw geven natuurlijk!” Dat is de magie van bloemen – ze zeggen meer dan woorden en maken mensen blij.

De kracht van de Snowstorm+

Met deze geslaagde marketingcampagne, opgezet in samenwerking met Dümmen Orange, nog vers in het geheugen, willen we de prachtige Snowstorm+ opnieuw in de schijnwerpers zetten. Dit unieke ras, dat we inmiddels voor het derde jaar telen op onze locatie in Debre Zeit, blijft ons verrassen met zijn uitzonderlijke eigenschappen en schoonheid.

Een betrouwbaar en prachtig ras

De Snowstorm+ heeft zich bewezen als een van de sterkere soorten in onze teelt. Dankzij de lage ziektedruk en uitstekende groeiresultaten behoort deze roos tot de favorieten onder kwekers. De Snowstorm+ ontwikkelt gemakkelijk lengte in het gewas en behoudt zijn hoge kwaliteit, van de kas tot de vaas. Ook door de keten heen, van transport tot distributie, houdt de Snowstorm+ stand. Het eindresultaat is telkens weer een volle bloei, waarbij alle bloemen prachtig open komen.

Een roos die mensen blij maakt

Of het nu gaat om een actie zoals deze, of simpelweg om het verrassen van een geliefde, de Snowstorm+ blijft indruk maken. Haar stralende witte bloemen staan symbool voor elegantie en frisheid, en zijn een perfecte keuze voor allerlei gelegenheden. We zijn trots op de prestaties van deze roos en blijven ons inzetten om dit ras verder te perfectioneren.

Deel dit bericht:

Andere verhalen

Bloemenhoes voor de toekomst

Moeten we hoezen van plastic gebruiken? Wat kunnen we doen om de impact van onze hoezen op het milieu te verminderen?

Een nieuwe website en look & feel

Niet alleen een aanpassing van de buitenkant, maar ook de start van een vernieuwende aanpak.

Elk jaar een stapje beter

Hoe wij onze gewasbescherming steeds milieuvriendelijker maken