Rosa Plaza

7 dagen per week worden de bloemen uit Ethiopië naar Rosa Plaza verstuurd. In onze boxruimte op de bloemenveiling van Aalsmeer ontvangen we de zendingen, verwerken we de bloemen, en leveren we deze uit naar onze klanten. Wij leveren onze bloemen voornamelijk aan op water in veilingfusten of emmers.

Het grootste gedeelte van onze klanten is gevestigd op en rond de veilingen in Nederland. Ons verkoopteam is dagelijks in de weer om hen zo goed mogelijk te voorzien van onze kwaliteitsbloemen. Daarnaast zijn onze bloemen dagelijks verkrijgbaar op de veilingklokken van Royal FloraHolland en Plantion.

 

Kwaliteit

Door de verwerking in eigen beheer zitten wij bovenop de kwaliteit van onze bloemen. Elke roos wordt gecontroleerd, en rozen die niet aan onze kwaliteitsnormen voldoen worden vervangen. Door deze extra controles kunnen wij een topproduct garanderen.

In onze uitbloeiruimte testen wij wekelijks het vaasleven van onze rozen. Door de korte lijntjes met de productie in Ethiopië sturen we dagelijks bij op de kwaliteit. Een roos is een levend product, wat betekent dat er altijd verbeteringen mogelijk zijn.

Service en toegevoegde waarde

Graag nemen we alle zorg uit handen van onze klant. We bieden u dan ook alle mogelijkheden tot maatwerk. Doordat we het gehele proces van plant tot klant beheren en beheersen, zijn we in staat om aan al u wensen te voldoen. Denk hierbij aan mixbossen en mixemmers in allerlei samenstellingen. Ook extra toegevoegde waarde zoals stickers en het toevoegen van snijbloemenvoedsel is mogelijk.

Het merendeel van de toegevoegde waarde wordt al toegevoegd op de kwekerijen in Ethiopië. In Nederland verzorgen wij de finishing touch.